Master Color Specialist

Haar verbeteren terwijl we kleuren!

Bij het kleuren van haar komt veel kijken. Het is van belang dat je beschikt over de juiste kennis, de juiste producten en niet te vergeten tijd. Als klant heb je natuurlijk bepaalde wensen, maar het is lastig om door alle bomen het bos nog te zien,  want er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van haarkleuring. Bovendien wil je ook weten waar je aan toe bent qua prijs en niet hoeven schrikken op het moment dat je bij de kassa staat.

Om ervoor te zorgen dat jij gewoon lekker ontspannen in onze stoel kunt zitten en ook om ons lekker ons ding te kunnen laten doen hebben wij 3 All In One pakketten samengesteld. Wat zit daar dan in? Nou eigenlijk alles vanaf het 5-stappenplan (of Olaplex) tot kleuren, tonen, in model brengen. Alles dus!

Het 5-stappenplan van KIS herstelt het haar van binnenuit en bereidt het voor op een chemische behandeling. Zo kan het tegen een stootje, maar we kunnen dan ook met een lager percentage waterstof gaan kleuren. Highlights worden daardoor een stuk minder schadelijk voor je haar. Als we dan ook nog Kerabond toevoegen komt je haar zelfs beter UIT de verf dan voor het erin ging! Bovendien blijven de toners die we gebruiken ook veel langer mooi. Het 5-stappenplan brengt namelijk een soort ankertjes aan in het haar, die ervoor zorgen dat de kleur zo lang mogelijk wordt vastgehouden.

In onze salon zijn ook alle producten van KIS voor thuisgebruik verkrijgbaar. Zo houdt je jouw nieuwe kleur nóg langer mooi!E-mailen
Bellen
Map