"Make up magnifies the beauty that already exists"

Heb je een bruiloft, feestje of andere bijzondere gelegenheid? Behalve je haar kunnen wij ook je make-up verzorgen. Of je nu voor een natural look kiest of dat je gaat voor glamour, wij maken er altijd wat moois van.

Voor de make-up maken wij gebruik van de producten van Bellápierre. Deze minerale cosmeticalijn verbetert jouw natuurlijke schoonheid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en creëert een altijd jeugdige uitstraling.

Minerale make-up is ‘gezonde’ make-up voor je huid en bevat natuurlijke ingrediënten zoals zink, ijzer en mica in plaats van olie of talk. De producten bevatten geen synthetische stoffen zoals synthetische parabenen, parfum en kleurstoffen. Het grote voordeel van minerale make-up is dat het voor elk huidtype geschikt is. Bovendien voelt minerale make-up erg comfortabel aan op de huid.

Verder is minerale make-up erg gemakkelijk. Zo kan je de poeder ook als foundation gebruiken. De make-up blijft langdurig zitten en behoeft later op de dag geen of minimale bijwerking. Ook het verwijderen van de make-up is zeer eenvoudig, zodat je geen verstopte poriën krijgt en minder ophopingen van talg. Hierdoor wordt je huid rustiger en minder grof. Dermatologen geven bij moeilijke huidtypes het advies om Bellápierre te gebruiken.

E-mailen
Bellen
Map