"Beautiful LASHES are just a blink away!"

Onze wimper extensions zijn van topkwaliteit. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en voelen zo goed als gewichtloos aan. De wimper extensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los door bijvoorbeeld transpiratie, zwemmen, zonnen etc. De wimper extensions zorgen dat je een natuurlijk oogopslag krijgt en dat je geen mascara of wimperkrultang meer nodig hebt

One by One Lashes

Dit zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op jouw eigen wimperhaartjes worden geplaatst. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, diktes en krullen. De extensions blijven net zolang behouden als de groeicyclus van je eigen wimpers. Een natuurlijke wimper groeit normaal zes tot acht weken, maar dit kan per persoon verschillen. Zolang de wimpers groeien, groeien de extensions  mee. Zodra de wimper het einde van de groeifase heeft bereikt, valt deze samen met de extension uit.

Volume Lashes

Hierbij worden meerdere flinterdunne wimperextensions aan jouw natuurlijke wimpers bevestigd. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt bepaald hoeveel extensions er worden gebruikt (2D-3D-4D). Je kunt hierbij kiezen voor een natuurlijke of glamour look. 

E-mailen
Bellen
Map